USLUGE ŠTAMPANJA

poslovni i privatni pokloni

Sublimaciona štampa

Sublimaciona štampa je transfer štampa prilikom koje se pod dejstvom toplote nanosi slika na površinu. Proces sublimacije započinje štampom željenog motiva na papir za sublimaciju. Nakon toga se boja pod viskom temperaturom prtvara u gasovito stanje i ulazi u strukturu materijala, što garantuje postojanost i kvalitet štampe. Najčešće se koristi prilikom štampe na površinama kao što su šolje i majice. Jedna od najvećih prednosti sublimacione štampe je mogućnost male serijske proizvodnje. Majice i šolje nakon štampe moguće je prati u mašini ili peglati.

UV digitalna štampa

UV digitalna štampa je fleksibilna tehnika štampanja visoke rezolucije koja podržava kolor štampu, mat, sjaj i belu boju. Ova tehnika skraćuje vreme pripreme štampe, te je proces realizacije uštampavanja znatno brži. Prednosi UV digitalne štampe su mogućnost štampe na ravnim i zakrivljenim površinama plastike, te se samim tim najčešće koristi za štampu logotipa ili poruke na olovkama, upaljačima, privescima ili majicama. UV štampa je preporučljiva za male i srednje tiraže, a posebno za štampu u punom koloru.

Laserska gravura

Laserska gravura kao tehnika je pogodna za ostavljanje trajnog otisaka na metalu, drvetu, aluminijumu. Ovom tehnikom se može postići visoka preciznost i kvalitet na duge staze. Laserska gravura jedan je od najboljih načina za brendiranje privezaka, metalnih olovaka, metalnih upaljača u poklon kutijama, drvenih, vinskih i kuhinjskih setova. Laserska gravura odaje utisak ekskluzivnosti i veoma je zahvalna tehnika za graviranje i markiranje reklamnih proizvoda namenjenih važnim klijentima i poslovnim partnerima.

Digitalna štampa velikih formata

Digitalna štampa podrazumeva direktnu povezanost štamparske mašine i računara u kojem se obavlja digitalna priprema. Digitalna štampa velikih formata je savremna tehnika koja ima široku primenu u brendiranju vaše firme ili izloga kroz izradu bilboarda, postera, roll up-ova, plakata, banera, svetlećih reklama. Ovu štampu karakteriše visok kvalitet, otpornost na spoljašnje uticaje i mogućnost štampanja na različitim površinama – pvc foliji, canvas platnu, ceradi, papiru. Pored usluge štampe, u mogućnosti smo da našim klijentima pružimo usluge montaže garfike na terenu.

ŽELITE DA SARAĐUJEMO?


 

   

  ADRESA

  Knjaževačka 94, Niš

  RADNO VREME

  Ponedeljak-Petak: 9-16h
  Ponedeljak-Subota: 9-14h
   
  TELEFON
  069/ 26-22-247
  018/ 214-099
  ADRESA
  Knjaževačka 94, Niš
  EMAIL
  copylmgroup@gmail.com
  069/ 26 222 47